Dostava i plaćanje

DOSTAVA I PLAĆANJE

Jer Vaše dijete zaslužuje najbolje!

Dostava

Vaše narudžbe se obrađuju na kraju radnog dana i ukoliko je artikal dostupan roba se izdaje sljedećeg jutra kurirskim službama koje dostavu vrše u roku od 48 sati na teritoriji BiH. Ukoliko artikal nije dostupan kontaktiraće vas prodajno osoblje kako bi dogovorili sa vama dalje korake. Cijena dostave iznosi 7KM. Narudžbe izvršene vikendom i praznicima se obrađuju prvi radni dan i od tada teče dostava 48 h.

 

Zamjena i povrat

Zamjena artikla je potpuno besplatna uz fiskalni račun i nakon što nas kontaktirate na marketing@kids-and-teens.com ili 051/263 010 ili inbox naše Facebook stranice šaljemo Vam novi artikal, a vi po istom dostavljaču vraćate prethodni artikal. Ukoliko niste zadovoljni artiklom iz bilo kog razloga, nakon što utvrdimo da je artikl vraćen u radnju, vršimo povrat novca na vas račun.

 

Reklamacija

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas pozovite naš telefonom na broj 051/263 010, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu marketing@kids-and-teens.com ili idite na sledeći LINK i opišete kakav problem imate.

 

Ako ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovete telefonom na broj 051/263 010, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu marketing@kids-and-teens.com i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim ili elektronskim putem, odgovorićemo na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju.

 

Plaćanje

Na web shopu Kids and teens možete platiti na više načina. Prvi način je pouzećem gdje plaćate kuriru na licu mjesta kad vam se dostavi artiikal i to isključivo gotovinski. Drugi način je plaćanje putem platnog naloga banke.

Da biste izvršili plaćanje putem platnog naloga, popunite nalog za plaćanje na sljedeći način:

Uplatio je: Puno ime i prezime, adresa, telefon
Svrha doznake: Kupovina dječije odjeće/obuće/dodataka za djecu
Primalac: "KIDS AND TEENS" Zorica Gelić s.p. Banja Luka
Kids and teens račun kod:
NLB BANKA a.d.: 562-099-81552263-15; 
Napomena:

Nakon izvršene uplate, dozvolite 2-3 dana kako bi ista bila evidentirana u našem sistemu. Molimo vas da sačuvate kopiju uplatnice, jer je ona dokaz vaše uplate.

Svoje uplatnice i ostale dokaze o uplati računa, upite ili reklamacije vezane za račune možete slati na email adresu office@kids-and-teens.com

Ako se uplata u roku od tri dana ne pojavi na našem računu, smatraćemo da ista nije izvršena.

 

Uskoro će biti aktivno i e-commerce pay@web plaćanje uz SSL zastitu i 128 bitnu enkripciju, podržano od komercijalne banke u Bosni i Hercegovini... 

Nema artikala u korpi
© KIDS AND TEENS 2022. All Rights Reserved.

Search